Zbog loših vremenskih prilika, direkcija festivala najavljuje da će se celokupan program za 24. i 25. avgust prikazati u Centru za kulturu Smederevo.

 

Program „Porordica na okupu“  sa Karađorđevog Duda počinje danas u 12 časova u Koncertnoj Sali centra za kultru projekcijom „Fantastični povratak u OZ“, dok će sutra, 25. avgusta, biti prikazan film „Abigejl“.

Filmovi iz programa „Godina Najboljih“ biće prikazani danas i sutra u Koncertnoj Sali Centra za Kulturu s početkom u 14 časova.

U bioskopskoj Sali Centra za kuluturu danas i sutra će od 16 časova biti prikazani sledeći filmovi: 16h „Poslednji i prvi čovek“ i 18h „5 je savršen broj“, dok će se sutra, 25. avgusta, u 16 časova prikazati „Svi mrtvi“, a u 18 h „Voleo bih da me neko negde čeka“.

Takmičarski program Dunav Film Festa takođe je premešten u Centar za kulturu, a publika će večeras u Velikoj dvorani imati priliku da u 20 časova pogleda film „Žene plaču“. Nakon ove projekcije, sledi film „Konačni izveštaj“ s početkom u 22 časa.

Svečana ceremonija zatvaranja održaće se u sredu, 25. avgusta, u Centru za Kulturu Smederevo s početkom u 20 časova kada će biti prikazan dugoočekivani film Srđana Dragojevića „Nebesa.“

Cene ulaznica ostaju nepromenjene, 200 dinara je karta za obe projekcije iz takmičarskog programa, dok je ulaz na ostale projekcije slobodan.